You are currently viewing Οι Έλληνες progressive metallers MOTHER OF MILLIONS  ανακοινώνουν το νέο άλμπουμ τους “Magna Mater”!

Οι Έλληνες progressive metallers MOTHER OF MILLIONS ανακοινώνουν το νέο άλμπουμ τους “Magna Mater”!

Το ελληνικό progressive metal κουαρτέτο MOTHER OF MILLIONS, ανακοίνωσε την επικείμενη κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ, “Magna Mater”.
Μετά το πολυβραβευμένο άλμπουμ της μπάντας “Artifacts” (2019), το επερχόμενο full-length έχει μια σημαντικά βαρύτερη προσέγγιση από τους προκατόχους του, χωρίς να χάνει ούτε εκατοστό από το συναισθηματικό νεύρο, το οποίο έχει γίνει συνώνυμο με το συγκρότημα και μπορεί να κάνει ακόμη και τους πιο ψυχρούς ανθρώπους να ξεσπάσουν σε κλάματα κατά τη διάρκεια των έντονων ζωντανών εμφανίσεων των MOTHER OF MILLIONS.

Το “Magna Mater” πρόκειται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 4 Οκτωβρίου μέσω της ViciSolum Productions και περιλαμβάνει εννέα νέα κομμάτια που υπόσχονται να ταξιδέψουν τους ακροατές σε ένα ταξίδι μουσικής, λυρικής και συναισθηματικής εξερεύνησης.

Εν αναμονή της κυκλοφορίας του άλμπουμ, το συγκρότημα θα αποκαλύψει το πρώτο single και βίντεο για το “Inside” στις 12 Ιουλίου.
Επιπλέον οι MOTHER OF MILLIONS θα ξεκινήσουν μια ευρωπαϊκή περιοδεία τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο για να παρουσιάσουν ζωντανά το νέο τους υλικό.
Περισσότερες πληροφορίες θα ακολουθήσουν τις επόμενες εβδομάδες!

Μιλώντας για το άλμπουμ, το συγκρότημα μοιράστηκε: «Το “Magna Mater” είναι χωρίς αμφιβολία το βαρύτερο και πιο έντονο άλμπουμ μας μέχρι στιγμής, τόσο εννοιολογικά όσο και μουσικά.
Είναι ένας δίσκος στον οποίο όλα τα συναισθήματα γίνονται ανεξερεύνητα εδάφη, γίνονται τελετουργίες πριν τα δεχτούμε ως δικά μας.
Το “Magna Mater” είναι ένα άλμπουμ για την απώλεια, αλλά τελικά για τη ζωή.
Είναι ένα μεγάλο μέρος του ποιοι είμαστε και ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε τη διαδρομή».

“Magna Mater” track listing:
01. Inside
02. Feral
03. Magna Mater
04. Celestial
05. Liminal
06. The Line
07. Halo
08. Irae
09. Space

Το album παρήχθη από το hector.d και τους Mother of Millions.
Το εξώφυλλο δημιουργήθηκε από το NAPAN Studio. Το “Magna Mater” θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου μέσω της ViciSolum Productions και είναι τώρα διαθέσιμο για προπαραγγελία σε αυτήν την τοποθεσία

MOTHER OF MILLIONS are:
George Prokopiou – Vocals
Kostas Konstantinidis – Guitars
Panos Priftis – Bass
George Boukaouris – Percussion/Keys

For more info visit:
https://www.motherofmillionsband.com
https://www.facebook.com/motherofmillionsband
https://www.instagram.com/motherofmillionsband
https://www.vicisolumrecords.com
https://www.facebook.com/vicisolumproductions