You are currently viewing Η Theogonia Records καλωσορίζει τους UKĆ

Η Theogonia Records καλωσορίζει τους UKĆ

Η Theogonia Records καλωσορίζει τους UKĆ: Ένα Progressive Black Metal συγκρότημα από την Πολωνία!
Η Theogonia Records είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει την τελευταία προσθήκη στην οικογένειά μας του σκότους και της έντασης. Οι UKĆ, ένα one-man progressive black metal project με καταγωγή από το Białystok της Πολωνίας, είναι πλέον μέλος της οικογένειας Theogonia.
Ο αινιγματικός ιθύνων νους πίσω από τους UKĆ, Łukasz “Icanraz” Sarnacki, έχει κατακλύσει τον κόσμο του metal με την απαράμιλλη μουσική του ικανότητα και τη βαθιά δημιουργικότητά του.
Ο Łukasz “Icanraz” Sarnacki, ένα όνομα πολύ έμπειρο στους metal κύκλους για τη συνεισφορά του σε συγκροτήματα όπως οι Corruption, Christ Agony, Devilish Impressions, Hermh, Abused Majesty, Virgin Snatch, Darzamat, Voidfire, ξεκίνησε αυτό το μοναχικό ταξίδι το 2017.
Οι UKĆ είναι ένα solo project με την πραγματική έννοια, καθώς ο Łukasz χειρίζεται μόνος του κάθε όργανο – από φωνητικά και ντραμς μέχρι κιθάρες, μπάσο και πλήκτρα.
Η μουσική του οδύσσεια υπήρξε βαθιά προσωπική και ενδοσκοπική.
Η ηχητική εξέλιξη των UKĆ ξεκίνησε με την κυκλοφορία του EP “Przemijanie” στις 30 Νοεμβρίου 2022, μια δελεαστική ματιά στα βάθη της μουσικής ψυχής του Łukasz.
Μετά την επιτυχία του, ο Łukasz αποκάλυψε την πολωνική έκδοση του ντεμπούτου ολοκληρωμένου άλμπουμ του, “Coming Out”, στις 17 Απριλίου 2023.
Ωστόσο, η ιστορία δεν τελειώνει εδώ.
Ο Łukasz “Icanraz” Sarnacki, ένας οραματιστής καλλιτέχνης με δίψα να ξεπεράσει τα όρια και να επεκτείνει την εμβέλειά του, έχει δημιουργήσει σχολαστικά μια αγγλική έκδοση του “Coming Out” με τίτλο “Coming Out – Love and Hate Diaries”. Αυτό το αριστούργημα πρόκειται να κυκλοφορήσει στον κόσμο από την Theogonia Records στις 16 Φεβρουαρίου 2024.
Μιλώντας για το άλμπουμ, ο Icanraz μοιράζεται, “Το άλμπουμ περιέχει οκτώ εκτεταμένες συνθέσεις γεμάτες συναισθήματα και πολύ προσωπικούς στίχους.
Είναι progressive metal με rock αίσθηση και black metal αύρα όπου τα στυλιστικά όρια μοιάζουν να είναι ανύπαρκτα.
Αυτή η μουσική απευθύνεται σε ανθρώπους με ανοιχτό μυαλό και είναι το απόλυτο καλλιτεχνικό μου coming out.
Ήταν η πρώτη φορά που βγήκα από τη ζώνη άνεσής μου και έκανα κάτι τέτοιου μεγέθους».
Το ταξίδι των UKĆ εκτείνεται πέρα από το στούντιο, καθώς ο Łukasz έχει λάβει πολλές προσκλήσεις για να μεταφέρει τη μουσική του στη ζωντανή σκηνή.
Ενώ το UKĆ παραμένει ένα one-man studio project, μεταμορφώνεται σε ένα ισχυρό κουαρτέτο κατά τη διάρκεια των ζωντανών εμφανίσεων.
Δείτε τον Łukasz “Icanraz” Sarnacki στα φωνητικά και την κιθάρα, τον Łukasz Bielemuk στην κιθάρα, τον Mateusz Demaniuk στο μπάσο και τον Paweł Staniszczak στα τύμπανα, καθώς δίνουν ζωή στις μαγευτικές συνθέσεις του UKĆ.
Ως Theogonia Records, έχουμε την τιμή να σταθούμε δίπλα στον Icanraz σε αυτό το εντυπωσιακό μουσικό ταξίδι.
Η προσθήκη των UKĆ στο ρόστερ μας σηματοδοτεί μια σημαντική περίσταση και σας προσκαλούμε να αγκαλιάσετε μαζί μας την απεριόριστη δημιουργικότητα και τα αχαρτογράφητα εδάφη που εξερευνά αυτός ο οραματιστής καλλιτέχνης.
Ετοιμαστείτε για μια συμφωνία συναισθημάτων, μια σύγκρουση ειδών και μια αποκάλυψη της ψυχής καθώς το “Coming Out – Love and Hate Diaries” των UKĆ έρχεται στον κόσμο τον Φεβρουάριο του 2024, ευγενική προσφορά της Theogonia Records.

UKĆ is:
Łukasz “Icanraz” Sarnacki – All instruments and vocals

Find UKĆ:
https://lukaszicanrazsarnacki.pl/
https://www.facebook.com/ukc.comingout
https://www.youtube.com/@ukcofficial40
https://www.instagram.com/icanraz_drummer
https://ukc-comingout.bandcamp.com/ 

  • Post author:
  • Post category:Latest News
  • Reading time:2 mins read