You are currently viewing Η CHARLOTTE WESSELS αποκαλύπτει το μαγευτικό δεύτερο single/video “Chasing Sunsets”

Η CHARLOTTE WESSELS αποκαλύπτει το μαγευτικό δεύτερο single/video “Chasing Sunsets”

Η CHARLOTTE WESSELS αποκαλύπτει το μαγευτικό δεύτερο single “Chasing Sunsets” μαζί με Επίσημο βίντεο Δείτε ΕΔΩ! Το νέο άλμπουμ “The Obsession”, κυκλοφορεί στις 20 Σεπτεμβρίου 2024 μέσω της Napalm Records.   Το αντίγραφό σας ΕΔΩ!

Σε περιοδεία με τη VOLA το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους!
Release Show που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου 2024 στο TivoliVredenburg – Ronda στην Ουτρέχτη

Η χαρισματική Ολλανδή τραγουδίστρια και συνθέτρια CHARLOTTE WESSELS (πρώην DELAIN), επιστρέφει με ένα σαγηνευτικό νέο single το “Chasing Sunsets”.
Το κομμάτι, το οποίο είναι ταυτόχρονα μελαγχολικό και αισιόδοξο, τονίζει την απαράμιλλη φωνή της και τα αξέχαστα riffs, που συμπληρώνονται από ένα μαγευτικό μουσικό βίντεο.
Παρμένο από το πολυαναμενόμενο πρώτο σόλο άλμπουμ της “The Obsession”, που θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου 2024 μέσω της Napalm Records.
Αυτό το άλμπουμ υπόσχεται μια αφηγηματική εξερεύνηση του φόβου και της απελευθέρωσης.
Με guest εμφανίσεις από τη Simone Simons των Epica και την Alissa White-Gluz των Arch Enemy, συνδυάζει πιασάρικα στοιχεία με progressive και βαρύτερους ήχους, σηματοδοτώντας το πιο σημαντικό βήμα στη σόλο καριέρα της WESSELS.

Η Wessels και η μπάντα της θα φέρουν αυτή την ιστορία στη σκηνή για μια συναυλία κυκλοφορίας στις 4 Οκτωβρίου 2024 στο TivoliVredenburg της Ουτρέχτης.
Επιπλέον, θα υπάρξουν μερικές συναρπαστικές εμφανίσεις σε φεστιβάλ φέτος και πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι η CHARLOTTE WESSELS θα συμμετάσχει στην περιοδεία “Friend of a Phantom EU Tour 2024” των Vola, που ξεκινά την 1η Νοεμβρίου.
Μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε αυτή την εκπληκτική ζωντανή εμπειρία!

Η Charlotte Wessels για το νέο single και το επίσημο μουσικό βίντεο:
«Όταν κυκλοφόρησα την αρχική έκδοση του “Chasing Sunsets” στο “Patreon”, ήταν αμέσως αγαπημένο και μεγάλωσε τόσο πολύ από τότε καθώς δουλεύαμε πάνω σε αυτό για το άλμπουμ, ανυπομονώ να μοιραστώ αυτό το κομμάτι με τον κόσμο!

Υπάρχει ένα υποκείμενο θέμα αυτοσυντήρησης και απληστίας στο τραγούδι που οπτικοποιήσαμε στο μουσικό βίντεο.
Ποτέ δεν ένιωσα τόσο πολύ σαν να ζούμε σε αγώνες πείνας, όπου μέρη του κόσμου συνεχίζουν τον πλούσιο τρόπο ζωής, ενώ άλλα υποφέρουν από πλήρη καταστροφή.
Δουλέψαμε με αυτό το θέμα στο μουσικό βίντεο μέσα από ένα τεχνητό όμορφο τοπίο και στυλ, όλα σκηνοθετημένα σε έναν άγονο χώρο με φλεγόμενα δέντρα».

Ενώ εξακολουθεί να γράφει και να παράγει τα τραγούδια στο υπόγειο στούντιο των Six Feet Under και να μοιράζεται τις πρώτες ενσαρκώσεις τους με τους θαμώνες της, τώρα η CHARLOTTE WESSELS παίρνει τα τραγούδια από το νέο της άλμπουμ “The Obsession” στο επόμενο επίπεδο με μια μπάντα των συναδέλφων της πρώην DELAIN Timo Somers (κιθάρες, πρόσθετες ενορχηστρώσεις), Otto Schimmelpenninck van der Oije (μπάσο) και Joey Marin de Boer (ντραμς) καθώς και Sophia Vernikov (πιάνο/hammond), συμβάλλοντας στον νέο βαρύτερο ήχο.
Το άλμπουμ περιλαμβάνει επίσης ενορχηστρώσεις από τον Vikram Shankar (Silent Skies, Pain of Salvation), τσέλο από την Elianne Anemaat, μίξη από τον Guido Aalbers (Muse, Coldplay, The Gathering) και mastering από τον Andy VanDette (Porcupine Tree, VOLA, Dream Theater).

Η Charlotte Wessels για το νέο άλμπουμ:
«Από τη μία πλευρά, αυτό το άλμπουμ αφηγείται μια πολύ προσωπική ιστορία, μέσα από το ακούσιο θέμα του φόβου, των ιδεοληπτικών σκέψεων και των αποδράσεων από αυτές και ταυτόχρονα αντιπροσωπεύει τη χαρά της εύρεσης των αληθινών μορφών του τραγουδιού με όλους όσους εμπλέκονται στη δημιουργία αυτού του δίσκου.
Γι’ αυτό επέλεξα το “The Obsession” ως τίτλο. Αναφέρεται στις προσωπικές μου προκλήσεις με τους OCD που ενέπνευσαν πολλά από τα τραγούδια, αλλά έχω επίσης αρχίσει να αναφέρομαι στο συγκρότημα ως The Obsession, επειδή υπήρχαν στιγμές στο στούντιο μαζί τους που πραγματικά μου θύμισαν γιατί έχω εμμονή με τη μουσική εξαρχής.

Με χιλιάδες μηνιαίους ακροατές στο Spotify και μια πιστή βάση θαυμαστών στο Patreon, η Charlotte Wessels έχει ήδη αφήσει το στίγμα της με τις προηγούμενες σόλο προσπάθειές της, “Tales From Six Feet Under” (2021) και “Tales From Six Feet Under Vol II” (2022).
Τώρα, πηγαίνει την καριέρα της στο επόμενο επίπεδο με το “The Obsession”.
Αυτές οι συλλογές έδειξαν την ικανότητά της να συνδυάζει διάφορα μουσικά στυλ και βαθιά προσωπικούς στίχους, κερδίζοντας την ευρεία αναγνώριση της.
Το “The Obsession” αναμένεται να βασιστεί σε αυτά τα θεμέλια, προσφέροντας στους θαυμαστές μια ακόμα πιο καθηλωτική και δυνατή μουσική εμπειρία.

Θέματα όπως ο φόβος, οι ιδεοληπτικές σκέψεις και η φυγή τρέχουν ανεξέλεγκτα στο άλμπουμ, παρουσιάζοντας σκοτεινά και βαριά τραγούδια όπως τα “The Exorcism”, “The Crying Room” και “Ode To The West Wind” (feat. Alissa White-Gluz/Arch Enemy). Επιπλέον, υπάρχουν τραγούδια που προσφέρουν μια πιο αισιόδοξη προσέγγιση στο θέμα – όπως το “Dopamine” (feat. Simone Simons/Epica) που ασχολείται με το μούδιασμα που προκαλείται από SSRI ή το “Praise”, το οποίο τραγουδά το ευαγγέλιο της ανάγκης εξωτερικής επικύρωσης για να αισθανθεί οτιδήποτε.

Η νέα εκδοχή του αγαπημένου των θαυμαστών “Soft Revolution” δεν θα αφήσει ξηροφθαλμία στο δωμάτιο, ενώ τα “Soulstice” και “Serpentine” παρουσιάζουν έναν άνευ προηγουμένου σκοτεινό αισθησιασμό.
Κάθε τραγούδι από μόνο του λειτουργεί σαν εξορκισμός, μια προσπάθεια να διώξει λίγο από τον φόβο που αντιμετωπίζει.

Η Charlotte Wessels για τους καλεσμένους:
«Είμαι εξαιρετικά ευγνώμων και περήφανη που προσθέτω τη Simone Simons και την Alissa White-Gluz στο line-up αυτού του άλμπουμ.
Είναι δημιουργικές υπερδυνάμεις για τις οποίες έχω τόση αγάπη και σεβασμό.
Κάθε φορά που δουλεύουμε μαζί είναι μια απόλυτη απόλαυση και πραγματικά απογειώνουν τα τραγούδια με τις ερμηνείες τους».

“The Obsession” Tracklist:
1. Chasing Sunsets
2. Dopamine
3. The Exorcism
4. Soulstice
5. The Crying Room
6. Ode To The West Wind
7. Serpentine
8. Praise
9. All You Are
10. Vigor And Valor
11. Breathe;
12. Soft Revolution (2024)

The Obsession will be available in the following formats:
Gatefold 2-Vinyl SPLATTER + 2 Bonustracks (“Backup Plan” + “Breathe; Extended“), D-Side Etched – ltd. to 200 copies worldwide *Napalm Records Mailorder Only*
Gatefold 2-Vinyl RECYCLED BLACK + 2 Bonustracks (“Backup Plan” + “Breathe; Extended“), D-Side Etched
Gatefold 2-Vinyl INKSPOT + 2 Bonustracks (“Backup Plan” + “Breathe; Extended“), D-Side Etched *Patreon Exclusive*
Digisleeve + Shirt Bundle
Digisleeve
Digital Album

CHARLOTTE WESSELS LIVE 2024
17.08.24 NL – Ulft Dru Park / Huntenpop Festival
14.09.24 NL – Rotterdam / Baroeg Open Air
04.10.24 NL – Utrecht / TivoliVredenburg – Ronda

Friend of a Phantom EU Tour 2024
Supporting VOLA
01.11.24 DK – Århus / Voxhall
02.11.24 SE – Gothenburg / Pustervik
03.11.24 NO – Oslo / Vulkan Arena
08.11.24 SE – Stockholm / Fryshuset Klubben
10.11.24 DE – Berlin / Columbia Theater
11.11.24 PL – Krakow / Hype Park
13.11.24 CZ – Prague / Meetfactory
14.11.24 AT – Vienna / Flex
15.11.24 DE – Munich / Backstage Halle
16.11.24 CH – Zurich / Komplex
17.11.24 IT – Milan / Live Club
19.11.24 DE – Cologne / Kantine
21.11.24 FR – Paris / Petit Bain
22.11.24 UK – London / Heaven
23.11.24 UK – Nottingham / Rescue Rooms
24.11.24 UK – Glasgow / G2
25.11.24 UK – Manchester / Club Academy
26.11.24 UK – Bristol / SWX
27.11.24 LU – Esch-Sur-Alzette / Rockhal
28.11.24 NL – Eindhoven / Effenaar
29.11.24 DE – Hamburg / Markthalle

CHARLOTTE WESSELS online:
WEBSITE
YOUTUBE
FACEBOOK
INSTAGRAM
TIKTOK
X
NAPALM RECORDS